Εταιρεία


Η ORIZÓN είναι μία σύγχρονη μονάδα παραγωγής, ξήρανσης και αποθήκευσης ρυζιού με έδρα τα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Σε έναν από τους πιο σημαντικούς υγρότοπους της Ευρώπης, σε ιδιόκτητους ορυζώνες που εκτείνονται στο Δέλτα του Αξιού, Λουδία και Αλιάκμονα, εδώ και τρεις γενιές, η οικογένεια Αναστασοπούλου παράγει με φροντίδα και σεβασμό το πιο σημαντικό προϊόν του κάμπου της Μακεδονίας, το ελληνικό ρύζι.

Με μια σαφή στρατηγική συνεχούς βελτίωσης και κάθετης ανάπτυξης, η ORIZÓN επένδυσε στις εγκαταστάσεις της, οι οποίες σήμερα θέτουν την εταιρεία στους κορυφαίους Ευρωπαίους παραγωγούς ρυζιού αλλά και στους πιο σημαντικούς προμηθευτές της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς.

Στους ορυζώνες της οικογένειας γίνεται η παραγωγή ρυζιού των δύο βασικών ποικιλιών japonica και indica, με την εφαρμογή των πιο προσεγμένων μεθόδων. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ORIZÓN με τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό γίνεται η ξήρανση, ο καθαρισμός και η αποθήκευση του τελικού προϊόντος.


Επικοινωνία

Αποστολή | Όραμα


Αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχει στους πελάτες της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ρύζι υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής.

Όραμα της εταιρείας είναι να γίνει ένας από τους κύριους προμηθευτές ποιοτικού ρυζιού παγκοσμίως.

Συνεργασίες


Η εταιρεία έχει μακροπρόθεσμες συνεργασίες με επιλεγμένους ρυζοπαραγωγούς της περιοχής οι οποίοι ακολουθούν συγκεκριμένες διαδικασίες σποράς και παραγωγής. Οι σύγχρονες μέθοδοι καλλιέργειας που χρησιμοποιούν οι έμπειροι παραγωγοί σε συνδυασμό με τους κανόνες ορθής γεωργικής πρακτικής που εφαρμόζουν, έχουν διαμορφώσει ένα πλαίσιο συνεργασίας με κοινά οφέλη και για τις δύο πλευρές.

Εξαγωγές


Το ρύζι της ORIZÓN εξάγεται σε περισσότερες από 30 χώρες του εξωτερικού. Η υψηλή του ποιότητα, η σταθερή παραγωγή και η ανταγωνιστική τιμή, έχουν αυξήσει την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας και τις πωλήσεις του ρυζιού παγκοσμίως.

Πιστοποιήσεις


Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι πιστοποιημένες με Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας ISO 9001 σύμφωνα με το οποίο όλες οι διαδικασίες ξήρανσης και αποθήκευσης του ρυζιού γίνονται με αυστηρή μεθοδολογία και ποιοτικό έλεγχο.